Om oss

Ninas Naturpraktik

Jag heter Nina Bergenarp och är egen företagare sedan -02.

I grunden har jag en undersköterskeutbildning och har jobbat flera år på USÖ. Jag startade med utbildningar i Homeopati och Taktil Stimulering, och har sedan fyllt på med diverse utbildningar, som certifierad massageterapeut-04, inklusive avancerad massage, triggerpunktsbehandling, streching. Jag är också Certifierad Reflexolog/Zonterapeut.

Jag har gått flera kurser i olika typer av healing och är utbildad Reikimaster. Vill du ha healing på distans till dig eller ditt djur, går det bra att höra av sig på mail eller telefon, så bokar vi en tid.

Alla mina behandlingar individanpassas efter dig som kund.

Innehar F-skatt och Patient och Ansvarsförsäkring. Medlem i Svenska Friskvårdsförbundet. Försäljning av Forever Living produkts.
 

Telefon: 0705 222307Hela Dej

Jag heter Ylva Eliasson, Utbildade mej till massageterapeut 2004. Sedan dess har jag drivit Hela Dej. Jag har utökat mina utbildningar och behandlingar med en radiovågsmaskin, NBE3000. Med den har jag hjälp att öka cirkulationen, komma till djupare avslappning för både kropp o sinne. Den jobbar på djupet och får effektivt fart på lymfsystem och bortforsling av slaggprodukter. Den hjälper din kropp att komma i ett tillstånd där självläkning kan ske. Om du har smärtor i kroppen är den ett perfekt sätt att massera på då du får en djup behandling på ett mjukt sätt. Den avlägsnar även celluliter effektivt.

Jag använder maskinen både i massage och lymfterapi/lymfmassage. Naturligtvis kan du få en behandling helt utan maskin också.

Vidare har jag utbildat mej inom healing, Atlanteanhealing är den form jag använder mest. Jag jobbar med soundheling och klangmassage. Här jobbar jag med gong, klangskålar, ( metall och kristall) och andra instrument och rösten som verktyg. Ljud och vibrationer är en fantastisk  källa till läkning och avslappning.

Jag tar emot Epassi som betalning, även swish och kontanter går bra.

Vill du veta mer så kontakta mej på ylvaeliasson@live.se eller 0739056430

Varmt välkommen!